Kussen

Wie zitten er achter De Wolkast?

Haakverslaafd!!!

Dat is iets wat ik zeker ben…Verslaafd aan haken. Al enige jaren is dit, naast allerlei andere leuke dingen, toch wel mijn grootste hobby en passie! Ontwerpen, bedenken, maken en haken. Altijd aan het freubelen. Mijn werkverleden bestaat enkel uit detailhandel, vele jaren heb ik leidinggevende functies gehad binnen 2 grote organisaties. Erg leuk, maar het was tijd om verder te kijken. Ik ben iemand die moet kunnen groeien en niet stil wil staan. Natuurlijk begin je niet zomaar iets voor jezelf. Dat is best een grote stap. Maar alsof het zo moest zijn, kwam deze mogelijkheid toch ineens op mijn pad.

Ik leerde mijn partner Jim kennen die op dat moment al een zelfstandig ondernemer was, in de horeca. Maar door uiteenlopende redenen is hij hier na vele jaren mee gestopt en was ook hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vanuit deze situatie werden mijn wens om van mijn hobby mijn werk te maken en zijn passie voor het ondernemen gecombineerd. En zo ontstond in maart 2015 De Wolkast!

Omdat wij naast ons bedrijf ook nog een jong gezin vormen met 3 kleine dametjes, zijn we allebei erg druk om alle ballen hoog houden, maar dit is voor ons juist de uitdaging en drive om er een succes van te maken! Jim is erg sterk met cijfers en doet daarom alle administratie en regelt alles omtrent het inkopen. Ik ben natuurlijk van het creatieve gedeelte. Daar hou ik mij liever mee bezig 🙂 We staan wel beiden ook in de winkel om alles met het thuisfront te kunnen combineren.

We hebben naast de winkel ook een webshop waar ontzettend veel werk in zit. We doen namelijk alles zelf. Erg leuk om te doen en het geeft natuurlijk ook wel een trots gevoel. We groeien nog steeds en proberen alle ontwikkelingen steeds zo snel mogelijk bij te benen in zowel de winkel als in onze webshop. Deze laatste zal binnenkort ook weer vernieuwd gaan worden om deze nog weer gebruikersvriendelijker te maken.

Maar ook de winkel zal onder handen genomen moeten gaan worden omdat we een beetje uit ons jasje groeien. We zouden graag wat nog wat extra ruimte willen hebben zodat we ook nog nieuwe garens kunnen blijven toevoegen aan ons assortiment.

Work in progress dus…..

Nou, heel verhaal … Hopelijk heb je een beetje inzicht gekregen in ons verhaal achter “De Wolkast”. 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s