Durable Nostalgia

En het is bijna tijd voor weer een nieuwe super mooie CAL! We worden vanaf dag 1 van de aankondiging van deze CAL weer overladen met vragen, reacties en heel veel enthousiasme van iedereen. Super leuk! Ik ben bang dat ik zelf niet meteen zal kunnen aanhaken aangezien ik op dit moment heel druk ben met het voorbereiden van alle nieuwe workshops die op de planning staan en nog komen, maar ook al met het haken van de nieuwe zomer modellen want de nieuwe zomergarens beginnen weer langzaam binnen te druppelen de komende tijd.
Maar deze CAL gaat vast nog wel mijn haaknaald vinden 🙂

Crochet ALong 2018 – NOSTALGIA! Wat is het?
Met de Double Trouble CAL en de Cosy Woondekens CAL hebben Jolanda en Naomi het afgelopen jaar enorm succesvolle Crochet Alongs georganiseerd. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan een nieuwe CAL voor 2018: Nostalgia!

De Nostalgia wordt in een filethaaktechniek gehaakt. Open en dichte hokjes die samen een patroon vormen. Deze nostalgische deken bestaat uit banen die door middel van tussenbanen aan elkaar worden gehaakt. Er wordt elke week een nieuw deel gegeven.
De Nostalgia 2018 is in een witte en een ecru variant gehaakt met Durable breikatoen no.8.

Wanneer?
Vanaf eind januari, 30 weken lang, waarna er een prachtige sprei als eindresultaat op uw bank/bed ligt. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten en haakdiagrammen. Via de Facebookgroep ‘Haakplein’ is de Nostalgia Crochet Along 2018 te volgen.

(Wij hebben op dit moment al onze pakketten al uitverkocht!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s