Tussenstand…

Omdat wij zo ontzettend veel lieve berichten en kaartjes hebben mogen ontvangen van heel veel mensen uit onze omgeving maar ook van onze (online) klanten die allemaal met ons meeleven, willen we zo af en toe toch even een update plaatsen hier over de stand van zaken betreft mijn gezondheid.

Ik heb afgelopen maandag een onderzoek gehad onder narcose in Groningen om te bepalen hoe het er precies voor staat. De tumor in de baarmoederhals bleek iets kleiner dan aanvankelijk gedacht en dat maakt dat de vervolgbehandeling een operatie zal gaan worden waarbij mijn baarmoeder, eileiders en verschillende delen van omliggende weefsels weggehaald zullen gaan worden. De eierstokken zijn nog niet duidelijk omdat de uitslag van het weefselonderzoek nog niet binnen is. Op zowel de CT-scan en de MRI-scan zijn gelukkig geen gekke dingen te zien, maar deze kunnen geen microscopisch kleine uitzaaiingen vaststellen, daarvoor is dus het weefselonderzoek en uiteindelijk de operatie nodig.ย  Ook na de operatie wordt alles wat is weggehaald nog onderzocht om te bepalen wat de nazorg zal gaan worden (wel of geen bestralingen/chemo).
We hebben dus nog een zware weg te gaan, maar we zijn vrij positief ingesteld en we gaan voor een genezende behandeling en zo noemen de artsen in Groningen het ook! ๐Ÿ™‚

Ik wil er nog even bijvertellen dat ikzelf niet of nauwelijks klachten heb en mij fysiek dus vrij goed voel. Daarom ben ik ook gewoon af en toe wel in de winkel te vinden en eigenlijk overal wel ๐Ÿ™‚ We kregen hier namelijk wel eens vragen over, of schrikreacties van mensen die mij dan “kerngezond” zien staan of lopen ergens. Helaas is er iets in mijn lichaam wel degelijk heel erg ziek, alleen zie je dit niet aan de buitenkant en heb ik waarschijnlijk het ‘geluk’ dat ik zelf op tijd aan de bel heb getrokken en er nu dus ook op tijd bij ben met het gevolg > goede overlevingskansen. Dit alles maakt dat ik best positief ben voor de toekomst en die positiviteit kan ik nu ook wel heel goed gebruiken om deze strijd aan te gaan! Ik ben er nog niet…. maar ik kom er wel! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Omdat we dus wel steeds naar Groningen moeten voor onderzoeken/gesprekken en straks natuurlijk de operatie, waarbij ik wel een aantal dagen moet blijven, hebben we gelukkig nog steeds hulp van Dinie in de winkel die alles opvangt waar nodig. Dit geeft een stukje rust op de momenten dat wij er dus zelf niet kunnen zijn. Hier zijn wij heel dankbaar voor.

Ook wil ik nog even terug komen op ons vorige bericht waarin verteld werd dat wij de huur hebben opgezegd van ons huidige pand. Het gonst nu overal van verschillende geruchten waaronder dat wij ermee zouden gaan stoppen als winkel.
DIT IS NIET HET GEVAL!
Wij kunnen in het huidige winkelpand gewoon niet verder omdat we echt vreselijk ruimtegebrek hebben! Wij hebben elders een extra opslagplaats van onze garens, maar zoals je je misschien wel kan voorstellen is dit verre van een ideale situatie. Wij moeten eigenlijk gewoon direct bij al onze garens kunnen komen vanuit de winkel, voor zowel onze winkelklanten als onze online bestellingen. Kortom, wij zijn dus op zoek naar een groter pand voor onze winkel/webshop. Hoe dit er precies uit zal gaan zien is voor ons ook nog een raadsel, maar er is dus absoluut geen sprake van een sluiting van onze winkel!!!

12 gedachtes over “Tussenstand…

 1. Yvonne Kรถnnen zegt:

  Heel veel sterkte. Het is lastig dat mensen niets aan de buitenkant zien maar ik ben heel blij met je update. We leven met je mee. Ik brand een kaarsje voor je. Zeker met de Pasen. Dat het Licht je mag omstralen en troosten. Lieve groet Yvonne

  Geliked door 1 persoon

 2. Rita leus zegt:

  Hoi Brigitte en Jim
  Wens jullie veel sterkte om deze zware weg te gaan bewandelen. ๐ŸŒป
  Super dat jullie positief blijven dit is echt een kernpunt om ervoor te gaan samen. ๐Ÿ€๐Ÿ€

  Geliked door 1 persoon

 3. Gerda zegt:

  Hallo, fijn dat je een klein beetje positieve berichten heb gehad…
  Hopelijk gauw de operatie en weer snel opknappen…wens jou en je gezin al het goeds de komende tyd.

  Groetjes Gerda Stopel

  Geliked door 1 persoon

 4. joke dijkstra zegt:

  veel sterkte, ikzelf had onrustige cellen in de baarmoederwand in 2007(toevallig na 5 jaar eens laten nakijken) en de arts heeft extra weefsel weggehaald, maar kinderen krijgen was er dan niet meer bij, gelukkig had ik er al 3 en was ook niet zo piepjong meer. het is nu 2019 en ik ben er gelukkig nog, dus ik hoop voor jou dat het net zo positief zal uitpakken.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ellen zegt:

  Heel veel sterkte voor wat nog komen gaat maar fijn dat je toch positief blijft( ook al zal dat soms best wel eens moeilijk zijn) maar he het is ook niet niks … Geniet vooral van jullie mooie gezin!!! Liefs en dikke knuffel ,Ellen

  Geliked door 1 persoon

 6. Hanneke zegt:

  Toch wat lichtpuntjes in deze mallemolen waar jullie nu in zitten. Hoe je schrijft laat een sterke vrouw zien. Ik wens je alle kracht toe om zo positief te kunnen blijven. Voor jezelf en voor je gezinnetje. Mooi dat ook jullie vaste klantenkring een beetje steun kan geven. Heel veel sterkte nog bij alles wat er op je pad komt nu.

  Hartelijke groeten,
  Hanneke Bunkers

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s